U bent hier: Home

Personeelsdienst

 

Vacatures

Als één van de grootste werkgevers in België biedt KU Leuven werkgelegenheid aan meer dan 13.000 personeelsleden. We werken elke dag aan de toekomst met baanbrekend onderzoek, academisch onderwijs op topniveau, nieuwe ideeën en state-of-the-art technologieën. 

Ontdek onze vacatures
 

Arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden

Aan KU Leuven kan u rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een inspirerende omgeving. 

Naast een aantrekkelijk salaris en uitgebreid voordelenpakket, bieden we onze medewerkers ondersteuning in het streven naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. Onze kinderdagverblijven, mogelijkheden tot buitenschoolse opvang en interessante vakantieregeling zijn daar slechts enkele voorbeelden van. 

Afhankelijk van uw functie zijn er bovendien verschillende loopbaan- en doorgroeimogelijkheden. We bieden een waaier aan opleidingsmogelijkheden en alle medewerkers kunnen terecht in het Career Center voor loopbaanbegeleiding. Het YouReCa Career Center focust daarbij expliciet op de noden en vragen van jonge onderzoekers.

Meer informatie voor...

(Toekomstige) internationale medewerkers

KU Leuven is een sterk internationaal gerichte universiteit en verwelkomt een groot aantal internationale medewerkers. Lees meer over admissions, eerste stappen bij aankomst...

Incoming mobility international staff
 

Personeel

Het intranet van de Personeelsdienst biedt medewerkers gedetailleerde informatie over de verschillende HR-praktijken en -procedures

Intranet Personeelsdienst

 

 

HR Excellence in Research

In het kader van het Europees 'HR Strategy for Researchers'-proces voerde KU Leuven een interne analyse uit en werd een actieplan opgesteld.

Lees meer